Onze werkwijze

Benieuwd hoe Bia Flex werkt?

Dit maakt Bia Flex uniek als uitzendbureau:

  • Een aanspreekpunt.

Als je ons belt, dan weet je wie je aan de telefoon krijgt. En zijn wij dan toch een keer ‘out of office’, dan merk jij daar niets van.

  • Goede bereikbaarheid.

Van 07:00 tot 22:30 uur staan wij gewoon aan.

  • Het gaat bij ons om jou en dat merk je.

Wij werken voor jou en daarom verdien jij ook alle aandacht.

  • Geen poespas.

Wij houden niet van mooie woorden en loze beloften. Wij doen gewoon wat we zeggen.

  • Lokaal en kleinschalig.

Omdat wij lokaal opereren, zichtbaar en kleinschalig zijn, hebben we als uitzendbureau geen hoge drempel. Mensen lopen nog gewoon bij ons binnen.

 

Bia Flex voor bedrijven

App, bel of mail ons met je aanvraag. Wij komen als uitzendbureau graag bij je op bezoek om de vacature te bespreken en je bedrijf te bewonderen. Is er spoed? Dan schakelen we een tandje bij en kijken we naar de mogelijkheden van dat moment.

Heb je tijdelijk personeel nodig of wil je een werving en selectie opdracht uitzetten? Leer onze mensen dan eens kennen. Wij kennen al onze kandidaten persoonlijk en kijken verder dan cv en skill set.

Natuurlijk wil jij gewoon weten waar je aan toe bent. Als wij voor jou een nieuw personeelslid aan het zoeken zijn, dan houden we je gewoon op de hoogte. Managen van verwachtingen, heel normaal.

Denk je nog steeds dat een uitzendkracht duur is? Reken je risico’s eens uit, bedenk dat Bia Flex risicodrager is en tel uit je winst.

Onze administratie gaat trouwens volledig digitaal.

 

Bia Flex voor kandidaten

Wil je je inschrijven bij een uitzendbureau? Ben je op zoek naar een baan? Heb je een leuke vacature gezien of wil je gewoon eens je mogelijkheden bespreken? Wij zijn als uitzendorganisatie altijd bereikbaar. Even binnenlopen kan natuurlijk ook, je bent welkom.

Denk je dat een uitzendkracht minder verdient dan iemand in loondienst? Niets is minder waar, al onze uitzendkrachten worden betaald zoals iedereen in het bedrijf waar jij voor gaat werken. Een verschil is wel dat jij je loon niet per maand, maar per week of per periode krijgt.

Ben je op zoek naar een vaste baan? Ook dan kun je bij ons terecht. Bia Flex verzorgt ook de werving en selectie voor bedrijven. Maar weet je wel dat heel veel mensen die op uitzendbasis werken, na een half jaar worden overgenomen?

 

Bia Flex is hèt uitzendbureau in Barneveld. Waai je liever gewoon even bij ons aan? Voel je welkom, wij zien je graag verschijnen.

Contact

Bia Flex

Anthonie Fokkerstraat 61E
3772 MP
Barneveld

0342-786737
info@biaflex.nl

Mail ons
Copyright (c) 2021 Bia Flex All Rights Reserved.